Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Наші переможниці ІІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Дата: 07.12.2022 14:30
Кількість переглядів: 135

Щорічно юні шевченкознавці нашої громади беруть участь у ІІІ етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Цьогоріч відстоювали честь своїх закладів освіти восьмикласниця Головинського ліцею Наталія Олещук та шестикласниця Черняхівського ліцею №1 Дарія Григорчук.

У минулому році Наталія стала переможницею ІІІ (обласного) етапу та здобула диплом І ступеня, а в ІV (фінальному) етапі конкурсу – диплом ІІ ступеня.

Для Дарії  участь в обласному конкурсі стала своєрідним дебютом.

Нелегко було дівчаткам, оскільки конкурс проводився дистанційно – в онлайн-форматі. Хвилювання також були через відключення світла, що призводило до проблем з інтернетом. Але попри все, наші конкурсантки успішно впоралися із поставленими завданнями, які були складними, творчими. Вони проявили наполегливість, знання життєпису та творчості Кобзаря, уміння виконувати мовні завдання, а також  бажання перемогти. А тому до скарбниці здобутків учнів закладів загальної середньої освіти Черняхівської селищної ради додано 2 перемоги: Наталія Олещук  здобула І місце, Дарія Григорчук – ІІ місце. 

Щиро дякуємо Наталії та Дарії, а також учителям, які підготували їх до конкурсу: Анні Володимирівні Собко, Надії Андріївні Григорчук. Турбувалися про своїх учениць керівники закладів: Альона Петрівна Вензель, Вікторія Ярославівна Пироговська, які забезпечили належні умови для участі в онлайн-конкурсі учениць цих ліцеїв. Безперечно, дякуємо і батькам за підтримку дітей.

Попереду в Наталії Олещук та Дарії Григорчук підготовка до участі в ІV етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Зичимо цим  юним творчим особистостям успіхів!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь