Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

В Черняхівській громаді відкрили три Пункти Незламності. Ще два відкриють найближчим часом. Зламаємо плани ворога – українці непереможні.

Дата: 24.11.2022 16:00
Кількість переглядів: 318

Фото без описуВ Черняхівській громаді відкрили три Пункти Незламності. Ще два відкриють найближчим часом. Зламаємо плани ворога – українці непереможні.

Щоб громадяни України мали змогу пережити важкі часи, доки енергетики після чергових терористичних атак ворога відновлюють нашу енергосистему, по всій території країни відкриваються Пункти Незламності. Це місце безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла.

«План росії – будь-що залишити жителів України без електроенергії, світла та тепла. В разі аварійного відключення електроенергії більш ніж на 24 години, Пункти Незламності стануть острівцем безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.» - йдеться на офіційному сайті https://nezlamnist.gov.ua.

Від сьогодні в Черняхівській селищній територіальній громаді вже готові до роботи три таких Пункти: в 23 ДПРЧ 1ДПРЗ ГУ ДСНС України в Житомирській області (смт Черняхів, вул. Юліана Мовчана,18),  КНП «Черняхівському ТМО» (смт Черняхів, вул. Івана Франка, 42-з) та Бежівському старостаті (с.Бежів, вул. Шевченка, 45).  Їх можна побачити на інтерактивній мапі Пунктів Незламності України.

Вони обладнані генераторами, дров`яними котлами, необхідними протипожежними засобами, освітлення, медикаментами першої необхідності, мають запаси води. Кожен, хто матиме потребу підзарядити гаджети, випити гарячого чаю, зігрітися чи відпочити в теплі, зможе звернутись сюди і отримати допомогу.

Тривають роботи для облаштування Пунктів Незламності в приміщенні Черняхівської селищної ради (майдан Рад, 1) та Головинському старостаті (смт Головине, вул. Шевченка, 2).

Основна проблема нині – генератори. Адже шалений попит і мінімальна пропозиція на ринку ставить орган місцевого самоврядування у неконкурентні умови, порівняно з фізичними особами чи приватними підприємствами, які можуть купити (звісно, за наявності) цей необхідний пристрій за готівку.

Однак, щоб мороз не ставив під загрозу життя наших співгромадян, рішенням виконавчого комітету Черняхівської селищної ради №122 від 27 жовтня 2022 року «Про створення та функціонування пунктів обігріву на території Черняхівської селищної ради» на території Черняхівської громади створено пункти обігріву у кожному старостинському окрузі (на базі адмінприміщень) та в смт Черняхів (КНП «Черняхівське ТМО» і КУ «Територіальний центр соціального обслуговування»).

Сподіваємось, що всі труднощі, якими випробовує українців країна-терорист, нас тільки об’єднають. Українці незламні! І це вже доведено не раз. Тому підтримайте один одного у скрутні часи, проявіть увагу одиноким та літнім людям, по-сусідськи допоможіть один одному. Тільки спільно ми переживемо не лише цю зиму, а й ворога переможемо.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь