Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Пам`яті Воїна. Коломієць Володимир Леонідович

Дата: 23.11.2022 09:00
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

КОЛОМІЄЦЬ

Володимир Леонідович

старший солдат

12.04.1979 - 06.11.2022 рр.

Володимир Коломієць народився 12 квітня 1979 року в смт Черняхів Черняхівського району Житомирської області. Разом із сестрою зростали у любові та підтримці батьків.

Навчався в Черняхівській середній школі. Мав багато друзів, був дуже активним, особливо у спорті. Ще під час навчання в школі захопився футболом: у складі місцевої команди грав на змаганнях різних рівнів. Після закінчення школи проходив строкову службу в лавах української армії в м. Дніпропетровськ. Потім здобув професію електрогазозварювальника в Головинському ВПТ НТ.

Разом з батьком заробляли кошти своїми руками - працювали будівельниками. Був справжнім фахівцем своєї справи. Мав золоті руки і добре серце – так про нього говорять знайомі.

Після повномасштабного вторгнення ворога на територію України, без вагань став до зброї в складі військової частини А2120 з 17 березня 2022 року, щоб захистити і своїх рідних, і кожного з нас. "Я тут, щоб ви могли спати у своїх домівках," - говорив Володимир своїй сестрі і матері про те, чому пішов захищати Україну.

Герой вірно служив українському народу. За рідну країну, за її незалежність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця він віддав найдорожче – життя. Володимир Коломієць загинув 6 листопада 2022 року в результаті танкового обстрілу під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області.

18 листопада 2022 року громада попрощалась із Володимиром Коломійцем і з військовими почестями провели Героя до місця його вічного спочивання на кладовищі в смт Черняхів.

Висловлюємо співчуття мамі та сестрі Героя, рідним, друзям та побратимам нашого захисника. Співчуваємо та розділяємо гіркоту вашої печалі, бо смерть нашого Воїна-земляка – спільне горе. Ворог обов’язково відповість за кожне обірване життя.

Вічна пам’ять та шана Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь