Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта. Проєкт рішення сесії Черняхівської селищної ради «Про затвердження Положення про організацію сезонної, святкової виїзної (виносної) торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення яр

Дата: 17.10.2022 11:00
Кількість переглядів: 175

Фото без описуПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проєкту регуляторного акта


  • Проєкт рішення сесії  Черняхівської  селищної  ради «Про затвердження Положення про організацію сезонної, святкової виїзної (виносної)  торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків на території Черняхівської селищної ради»


       Розробник документа – відділ економічного розвитку та інвестицій Черняхівської селищної ради.

Мета проєкту рішення: встановлення    організаційно-правових засад щодо здійснення сезонної, святкової виїзної (виносної) торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків.

Підставою для розробки проєкту є: рішення  двадцять п’ятої сесії Черняхівської селищної ради  VIII скликання  від 07.10.2022 р. «Про доповнення до Плану діяльності Черняхівської селищної ради  з підготовки  проектів регуляторних актів на 2022рік»

  • ???????рішення сесії  Черняхівської  селищної  ради «Про затвердження Положення про організацію сезонної, святкової виїзної (виносної)  торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків на території Черняхівської селищної ради», аналіз регуляторного впливу та М-тест  малого підприємництва буде розміщено на офіційному веб-сайті Черняхівської селищної ради: https://chernyahivska-gromada.gov.ua/ в рубриці «Регуляторна діяльність».

З текстом проєкту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також у відділі економічного розвитку та інвестицій Черняхівської селищної ради  (майдан Рад,1, каб. 34).

Строк приймання пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акта становить один місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та обгрунтовані  зауваження приймаються у письмовій формі від юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, їх об’єднань:

– поштою за адресою: майдан рад, 1, смт.Черняхів, (відділ економічного розвитку та інвестицій Черняхівської селищної ради);

– електронною поштою за адресою: ekonom181@ukr.net

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь