Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулось засідання постійної комісії селищної ради

Дата: 05.10.2022 16:00
Кількість переглядів: 645

Фото без описуСьогодні, 5 жовтня 2022 року, відбулось засідання постійної комісії селищної ради  з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, гуманітарних питань, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, інвестицій та міжнародного співробітництва.

Під час роботи комісії розглянуто ряд важливих питань:

1. Про затвердження структури виконавчих органів Черняхівської  селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів в новій редакції.

2. Про доповнення до Плану діяльності Черняхівської селищної ради з підготовки  проектів регуляторних актів на 2022 рік.

3. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Черняхівської  селищної ради в новій редакції.

4. Про внесення змін до рішення 6-ої сесії селищної ради VIII скликання від 26.02.2021 року «Про затвердження Графіку роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» Черняхівської  селищної ради.

Фото без опису5. Комунальні питання:

5.1. Про погодження граничної чисельності працівників КНП «Черняхівське ТМО» Черняхівської селищної ради.

5.2. Про погодження структури КНП «Черняхівське ТМО» Черняхівської селищної ради.

5.3. Про затвердження змін до фінансового плану КНП «Черняхівське ТМО» Черняхівської селищної ради на 2022 рік.

5.4. Про затвердження Статуту Великогорбашівського дошкільного навчального закладу Черняхівського району в новій редакції.

5.5. Про затвердження статутів закладів загальної середньої освіти в новій редакції. 

5.6. Про припинення Центру професійного розвитку педагогічних працівників Черняхівської селищної ради шляхом ліквідації.

5.7. Про внесення змін до рішення 9-ої сесії  селищної ради VIII скликання від 11 червня 2021 року «Про  затвердження перспективного плану оптимізації мережі закладів освіти Черняхівської селищної територіальної громади на 2021-2024 роки».

5.8.  Про зміну граничної чисельності централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради.

5.9. Про зміну типу і назви Селянщинського спортивного ліцею імені героїв АТО Олександра Голяченка та Дмитра Литвинчука Черняхівської селищної ради.

5.10. Про зміну типу і назви Жадьківського ліцею Черняхівської селищної ради.

5.11.  Про внесення змін до рішення 18-ої сесії Черняхівської селищної ради VIII скликання  від 11.02.2022 року. 

5.12. Про затвердження передавальних актів балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів сільських та селищного будинків культури, сільських клубів до Черняхівського будинку культури Черняхівської селищної ради.

5.13. Про затвердження Статуту Черняхівського будинку культури Черняхівської селищної ради  в новій редакції.

5.14.  Про затвердження структури та граничної чисельності працівників Черняхівського будинку культури Черняхівської селищної ради.

5.15. Про затвердження передавальних актів балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів сільських, селищних бібліотек до Черняхівської центральної бібліотеки Черняхівської селищної ради.

5.16. Про затвердження Статуту Черняхівської центральної бібліотеки Черняхівської селищної ради  в новій редакції.

5.17. Про затвердження структури та граничної чисельності працівників Черняхівської центральної бібліотеки Черняхівської селищної ради.

5.18. Про прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади  нерухомого майна за адресою: смт Черняхів, вул. Володимирська, буд. 123.

5.19. Про зняття з балансу Черняхівської селищної ради нерухомого майна, за адресою: Житомирська обл., Житомирський р-н, с. Сліпчиці, вул. Миру, буд. 95.

5.20. Про  безоплатну передачу майна з балансу КНП «Центр ПМСД» Черняхівської селищної ради на баланс Черняхівської селищної ради.

5.21.  Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради на списання майна.

5.22. Про організацію навчально-виховного процессу  Черняхівської музичної школи.

5.23. Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради на передачу нерухомого майна  в оренду без проведення аукціону.

5.24. Про надання дозволу Черняхівській ДЮСШ на передачу нерухомого майна в оренду без проведення аукціону.

5.25. Про завершення приватизації нежитлових прибудованих приміщень за адресою: смт.Черняхів, вул.Івана Франка, буд.1

5.26. Про  безоплатну передачу майна з балансу КНП «Черняхівське ТМО» Черняхівської селищної ради на баланс КНП «Центр ПМСД»  Черняхівської селищної ради.

6. Різне:

6.1. Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо захисту громадян від енергетичного колапсу.

6.2. Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо необхідності визначення пріоритетів бюджетного фінансування, спрямованих на забезпечення обороноздатності держави та соціального захисту громадян при розгляді проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2023 рік».

6.3 Про хід виконання рішення 22-ої  позачергової сесії  селищної ради VIII скликання від 29 квітня 2022 року «Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до  Президента України, Голови Верховної Ради України щодо необхідності припинення діяльності на території України російської православної церкви в особі УПЦ (МП)».

 7. Про  безоплатну передачу майна з балансу КНП «Черняхівське ТМО»  Черняхівської селищної ради на баланс КНП «Центр ПМСД»  Черняхівської селищної ради.

8. Про внесення змін до рішення 9-ої сесії селищної ради VIII скликання від  11 червня 2021 року «Про  затвердження перспективного плану оптимізації мережі закладів освіти Черняхівської селищної територіальної громади на 2021-2024 роки».

9. Про зміну граничної чисельності централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді та спорту  Черняхівської селищної ради.

 

Всі питання порядку денного опрацьовані членами комісії та рекомендовані до розгляду на пленарному засіданні 25-ої сесії селищної  ради  8 скликання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь