Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Привітали з Днем позашкілля та прийдешнім Днем працівників освіти

Дата: 30.09.2022 15:00
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

29 вересня працівники позашкільної освіти нашої громади відзначили свої професійні свята - День позашкілля та прийдешній День працівників освіти.

Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук, заступник селищного голови Андрій Ющенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Заборчук та голова профспілки освітян Світлана Колядич привітали з професійним святом майстрів педагогічної справи, які розвивають таланти дітей Черняхівщини.

Кожен, хто працює з дітьми, заслуговує тільки накращих слів подяки та шани від людей. За кожною перемогою - велика систематична робота наставника та вихованця. Сьогодні Грамотами селищної ради і Подяками відділу освіти, молоді та спорту відзначили працівників позашкілля: КЗПО «Будинок дитячої та юнацької творчості», Черняхівської дитячо-юнацької спортивної школи, КЗПО «Станція юних техніків» Черняхівської селищної ради.

Подяками Управління культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації та Грамотами Черняхівської селищної ради вітали і викладачів Черняхівської музичної школи.

У кожного з них - вагомі результати праці, їх вихованці прославили нашу громаду далеко за її межами своїми спортивними, творчими та музичними талантами.

 "Дякуємо всім, хто працює з дітьми і для дітей. Розвиваючи юних українців навіть в непростих умовах війни, попри ризики та тривоги, ви робите дуже важливий вклад в майбутнє вільної України, сильної та освіченої. Віримо в нашу Перемогу і дякуємо Збройним Силам України за кожен день." - сказала Наталія Ревчук, звертаючись до освітян.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь