Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Привітали працівників освіти з професійним святом. ФОТО

Дата: 03.10.2022 08:30
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

День працівників освіти – свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані основою своїх життєвих і професійних перемог.

В переддень професійного свята, 30 вересня 2022 року, працівників освіти Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук, заступник селищного голови Андрій Ющенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Заборчук, головні спеціалісти відділу Надія Кирийчук і Олена Швенко, голова профспілки освітян Світлана Колядич зустрілись із колективами навчальних закладів Черняхівської громади.

За високий професіоналізм і сумлінну працю квітами, Грамотами селищної ради і Подяками відділу освіти, молоді та спорту відзначили вагомі результати роботи працівників освітньої галузі.

"Професійні здобутки педагогів, якісна підготовка випускників, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта Черняхівщини завжди на високому рівні. Велика вдячність і шана вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Нехай завжди вас зігріває пошана ваших вихованців та розуміння їхніх батьків." - привітала освітян Наталія Ревчук і кожному колективу вручила сертифікат на матеріальне забезпечення закладу освіти на суму 50 тис.грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь