Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Консультації від фахівців Черняхівського бюро правової допомоги

Дата: 15.09.2022 10:00
Кількість переглядів: 298

Фото без описуВже давно усвідомлено, наскільки важливою для системи безоплатної правової допомоги є співпраця з партнерами. Адже на шляху правопросвітництва населення, забезпечення рівного доступу громадян до правосуддя, підвищення рівня правової освіти громадськості – запорукою успіху стає саме взаємодія з однодумцями, об’єднання зусиль та спільне бачення кінцевої мети.

Як повідомляє Житомирський місцевий центр з надання БВПД, 13 вересня фахівчиня Черняхівського бюро правової допомоги Юлія Поліщук відвідала ЦНАП Черняхівської селищної ради. Вона забезпечила, згідно з затвердженим графіком, роботу консультаційного пункту доступу до БПД. Цього разу відвідувачів установи цікавили питання земельного, спадкового та сімейного законодавства.

Фото без описуПісля надання юридичних консультацій пані Юлія поспілкувалася з трудовим колективом, обговорила з начальником відділу Русланою Краснобокою плани на подальше в частині надання правової інформації, юридичних консультацій, перенаправлення клієнтів, проведення спільних заходів в онлайн та офлайн форматі – і все це для того, щоб максимально охопити безоплатною правовою допомогою мешканців району.

Згодом представниця системи БПД прочитала присутнім лекцію на тему "Прийняття спадщини в умовах воєнного стану" та поширила роздатковий інформаційний матеріал.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь