Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Вітаємо з Днем знань!

Дата: 01.09.2022 07:30
Кількість переглядів: 205

Сьогодні 1 вересня. Традиційно саме в цей день вчителі і школярі розпочинають шлях до знань.

Минулі роки звичний шкільний ритм змінила пандемія: діти навчались і в школах, і вдома. Це був час, коли всі переосмислили роль педагога в житті дитини. Батьки зрозуміли особливості і важливість професії вчителя, діти стали цінувати живе спілкування. І кожен мріяв про школу, звичну для всіх.

Але життя продовжує нас загартовувати. Цього року війною. І початок нового навчального року теж незвичний: без урочистостей, без спільних фото, без квітів.

Враховуючи безпекову ситуацію в країні, навчання учнів в нашій громаді розпочинається  в онлайн-форматі.  Все це тільки для однієї, найважливішої нині мети, - зберегти життя і здоров'я учасників освітнього процесу.

Сьогодні перед усіма – вчителями, батьками, дітьми – спільне завдання: дочекатись нашої перемоги.  І кожен з вас робить свій вагомий вклад, щоб наблизитись до цього великого дня якнайшвидше.

Дякуємо вам, шановні педагоги, за активність і цілеспрямованість. Ми пишаємось тим, як ви згуртували учнів і власним прикладом показали, що корисним для спільної справи може бути кожен. Починаючи з лютого і до цього часу, навіть під час відпусток та канікул, волонтерили, готували, виступали, об`єднували однодумців, підтримували і головне, - вчились жити в нових умовах.

Попри всі труднощі, наші учні показали вагомі результати в інтелектуальних, творчих і спортивних консурсах різних рівнів. Це спільна копітка праця вчителів, батьків та учнів. Ви знову і знову доводите світу, що українці - сильні, розумні, талановиті. І ваш вклад у цьому важко переоцінити. Пишаємось вами!

Дорогі діти, опановуйте знання, бережіть і примножуйте духовну спадщину нашого народу, будьте гідними своїх батьків, які сьогодні хоробро захищають нашу Вітчизну. 

Цього навчального року бажаємо всім освітянам і школярам нових перемог на благо України. Ми подолаємо всі труднощі і обов'язково повернемось до цікавих шкільних буднів, до дружньої шкільної родини, до живого спілкування під мирним небом. Віримо в Збройні Сили України. І робимо свій вклад в перемогу кожен на своєму місці. Разом - ми сила.

З нагоди свята прийміть наші найщиріші побажання та безмежну вдячність за невтомну працю, тепло сердець, терпіння і сумлінність.

Зі святом, з Днем знань! Бажаємо всім миру та злагоди, наснаги у роботі,  успіхів у навчанні, професійного задоволення і творчих здобутків. 

З повагою

Наталія РЕВЧУК, Черняхівський селищний голова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь