Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Засідання круглого столу "Організований початок нового 2022-2023 навчального року"

Дата: 31.08.2022 11:30
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

 

26 серпня 2022 року в актовій залі відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради відбулося засідання круглого столу керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти громади.

У роботі засідання взяли участь селищний голова Наталія Ревчук, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Ющенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Заборчук, директор центру професійного розвитку педагогічних працівників Лариса Мазур, в. о. директора інклюзивно-ресурсного центру, головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту та консультанти центру професійного розвитку педагогічних працівників.  Упродовж роботи круглого столу було розглянуто низку важливих питань з організації нового 2022-2023 навчального року: про підсумки роботи освітньої галузі громади за 2021-2022 навчальний рік та завдання на 2022-2023 навчальний рік; створення безпечного середовища для учнів (вихованців) закладів освіти; дотримання професійного стандарту директора (керівника) закладу освіти; особливості роботи діловодства; механізм впровадження моніторингу та контролю якості дистанційного навчання; впровадження НУШ у п’ятих класах; навчання дітей з особливими освітніми потребами в період воєнного стану.

Минулий навчальний рік був складним, але здобувачі освіти громади, якісно підготовлені вчителями, отримали велику кількість перемог обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. За підсумками окремих конкурсів, грамоти та дипломи вручені керівникам селищним головою Наталією Ревчук та начальником відділу Наталією Заборчук.

Вітаємо з початком 2022-2023 навчального року! Нехай він буде успішним для всіх учасників освітнього процесу! Перемоги та мирного неба!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь