Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Черняхівській селищній раді

Дата: 25.08.2022 16:00
Кількість переглядів: 468

Фото без опису25 серпня 2022 відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Черняхівській селищній раді під головуванням селищного голови Наталії Ревчук.

На комісії розглянули питання щодо стану забезпечення населення Черняхівської селищної ради якісною та безпечною для здоров’я питною водою. Доповідали начальник Черняхівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Леонід  Жовтовський,  директор КП “Черняхів-Добробут” Сергій Проценко і в.о. директор КП “Головине-Добробут” Тетяна Краснобока.

Фото без описуЗа результатами обговорення, відповідальним особам рекомендовано вжити заходів щодо приведення водопроводів та джерел децентралізованого водопостачання до належного санітарно-технічного стану; забезпечити належне облаштування та утримання зон санітарної охорони водозаборів; забезпечити проведення позачергового знезараження та промивки водогінних мереж, в яких зареєстровано невідповідність якості питної води гігієнічним вимогам за мікробіологічними показниками.

Черняхівському управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області рекомендовано проведення серед населення роз’яснювальної роботи щодо профілактики виникнення гострих кишкових інфекцій, отруєнь, що передаються через питну воду; вживати заходів адміністративного впливу, відповідно до чинного законодавства, при виявленні порушень вимог санітарного законодавства.

Про ситуацію, що склалася внаслідок розірвання договорів на придбання твердопаливних котлів в КНП “Черняхівське ТМО” Черняхівської селищної ради, системи опалення та аварійного стану покрівлі цього закладу доповів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Ющенко.

З урахуванням пропозицій та зауважень, внесених у ході обговорення даного питання, вирішено доручити в.о. директора  КНП « Черяхівське ТМО» Петру Пронькіну спільно із селищною радою з метою уникнення надзвичайної ситуації та непередбачуваних наслідків в особливий (опалювальний) період, терміново виконати необхідні заходи, затверджені рішенням комісії ТЕБ і НС при Черняхівській селищній раді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь