Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!

Дата: 24.08.2022 08:00
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

Шановна Черняхівська громадо!

Сьогодні особливий день - День Незалежності України! 31-а річниця, відколи наша країна обрала самостійний шлях свого розвитку.

Про незалежність написана не одна книга. Але сьогодні наш народ сам пише свою історію і вкотре доводить: для українців воля потрібна як повітря.

Зустрічаючи кожен новий день, маємо дякувати за це, в першу чергу, нашим захисникам - мужнім, незламним воїнам ЗСУ. Вони дають відсіч загарбникам на землі і на небі. Іноді, на жаль, ціною власного життя. Вклоняємось пам'яті кожного загиблого Героя...

Боротьба важка, але правда сильніша. Щоб підтримувати бійців на фронтах, в тилу теж згуртувались усі, незалежно від віку, для наближення Перемоги, для чергового утвердження незалежності України.

Дякуємо людям різних професій – медичним працівникам, співакам, поетам, музикантам, педагогам, студентам, пенсіонерам, школярам... -  всім, кого об'єднало бажання активно допомагати у спільній боротьбі за свободу країни.

Волонтери! Ви стали опорою і підтримкою не тільки для армії, а і для тих людей, які найбільше постраждали через війну. Разом з матеріальною допомогою ви повертаєте найголовніше - віру в милосердя і бажання жити.

У темні часи особливо цінне світло. Такими промінчиками стали наші діти, яким довелось завчасно подорослішати. Ми часто бачимо, як ці діти теж волонтерять - організовано чи самостійно - збирають кошти, малюють, читають вірші для підтримки ЗСУ. Це варте поваги і вдячності батькам та вчителям, які виховали гідне покоління. З ними Україну чекає світле майбутнє.

Усім, хто відповідально виконує роботу на своїх місцях, допомагає фізично і морально, - усім і кожному ДЯКУЄМО!

Незалежність - це про всіх нас. Бо ми, українці, щодня доводимо світу, що незалежність - це те, що живе в кожному з нас!

Зі святом, громадо!

З Днем Незалежності, Україно!   

 

З повагою

Наталія РЕВЧУК, Черняхівський селищний голова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь