Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 29.07.2022 12:00
Кількість переглядів: 331

Фото без опису28 липня 2021 року під керівництвом Черняхівського селищного голови Натілії Ревчук відбулось чергове засідання виконавчого комітету Черняхівської селищної ради.

На засіданні члени виконкому заслухали інформацію «Про забезпечення виконання вимог Закону України «Про звернення громадян» в І півріччі 2022 року», яку надав начальник загального відділу Андрій Шлапак.

Директор КП «Черняхів-Добробут» Сергій Проценко прозвітував про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства «Черняхів-Добробут» Черняхівської селищної ради за І півріччя 2022 року.

Начальник відділу містобудування та архітектури Світлана Купчук ознайомила присутніх з інформацією «Про затвердження персонального складу робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку Черняхівської селищної територіальної громади».

Начальник відділу культури та туризму Павло Гринь повідомив про заплановані заходи з відзначення Дня Незалежності України та Дня молоді.

Фото без описуГоловний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Надія Кирийчук ознайомила членів виконавчого комітету з інформацією «Про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти Черняхівської селищної ради».

Начальник служби у справах дітей Руслана Іщенко поінформувала «Про виконання гр. Шищук І.Л. батьківських обов’язків по вихованню своїх дітей».

Керуючий справами виконавчого комітету Василь Чечко поінформував з таких питань: «Про надання ордеру на квартиру», «Про покладання функцій щодо регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами на території Черняхівської селищної територіальної громади», «Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги», «Про надання дозволу на розміщення об’єктів сезонної виїзної торгівлі», « Про відмову в наданні дозволу на розміщення зовнішньої реклами», « Про надання висновку органу опіки та піклування селищної ради».

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному сайті Черняхівської селищної ради у визначений законом термін.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь