Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Пам`яті Воїна. Пантус Денис Володимирович

Дата: 27.07.2022 16:00
Кількість переглядів: 3195

Фото без опису

Фото без описуПантус Денис Володимирович

солдат

07.08.1990 р.- 22.03.2022 р.

Денис Пантус народився 7 серпня 1990 року смт Черняхів Житомирської області в сім`ї Володимира Михайловича і Наталії Василівни.

Навчався в Черняхівській гімназії, потім – в Центрі професійно-технічної освіти у м.Житомирі. Здобув фах електромонтера з ремонту і обслуговування електроустаткування, став водієм автотранспортних засобів.

У 2008 році працював слюсарем внутрішньо-будівельної служби Черняхівського управління експлуатації газового господарства. У 2009-2010 роках проходив строкову військову службу.

У 2012 році разом зі своєю обраницею Анастасією створили сім`ю. Народили двох донечок, Марію і Дарію, планували майбутнє.

Денис обрав бути військовим. З квітня 2013 року був прийнятий на військову службу за контрактом – став десантником в 95 окремій десантно-штурмовій бригаді. 30 липня 2014 року під час виконання бойового завдання під Донецьком був поранений. Після лікування – знову в стрій. У 2015 році був нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни» та Почесною медаллю «За поранення в бою».

Вкінці 2017 року Денис Володимирович звільнений в запас, але 2021 року він знову пішов на службу за контрактом.

22 березня 2022 року в м.Костянтинівка Донецької області, отримавши важкі поранення внаслідок влучання ворожої ракети, Денис Пантус загинув.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Указом Президента України №320 від 7.03.2022 року загиблий Герой нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь