Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Вітаємо ученицю 7 класу Головинського ліцею Наталію Олещук з перемогою!

Дата: 22.07.2022 15:00
Кількість переглядів: 457

Фото без описуНаталія Олещук, учениця 7 класу Головинського ліцею Черняхівської селищної ради, нагороджена дипломом ІІ ступеня за результатами фінального етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Попередньо Наталія  посіла 1 місце в обласному етапі цього конкурсу та перемогла на Всеукраїнському.  

Кожен навчальний рік для дівчинки був результативним. Вона ставала переможницею ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури, ІІ-х та ІІІ-х етапів мовно-літературних конкурсів. Ще п’ятикласницею Наталка отримала диплом ІІІ ступеня за результатами фінального етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мови  імені Петра Яцика.

Щиро дякуємо Наталії Олещук за результативну працю,  за  знання рідної мови, літератури, за вміння показати їх під час виконання практичних творчих завдань, за  бажання досягати високих результатів, за наполегливість та силу волі.

Фото без описуВисловлюємо  вдячність  Анні Володимирівні Собко, вчительці української мови та літератури, за невтомну працю, за вміння визначити талановитих, творчих дітей, за постійну роботу з ними. Адміністрації Головинського ліцею та батькам - Майї Володимирівні, Олегу Володимировичу - дякуємо за підтримку учениці, донечки.

Зичимо міцного здоров’я, радісних емоцій, упевненості в собі, здійснення всіх бажань та мрій, надалі досягати високих результатів.

Мирного неба над нашою рідною Україною та  ПЕРЕМОГИ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь