Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Микола Дрозд: волонтерство - це спосіб передати любов Господа до своїх дітей

Дата: 14.07.2022 15:00
Кількість переглядів: 589

Фото без описуУ нашій державі волонтерський рух став особливо масштабним після початку російської агресії на сході  України. А з 24 лютого цього року практично кожен із нас більшою чи меншою мірою став волонтером.

Одні працюють руками – плетуть сітки, варять/випікають/консервують їжу, шиють спецодяг чи якісь елементи до нього, інші приносять/привозять і діляться тим, що мають самі – коштами чи речами.  Усі згуртувались для допомоги нашим найкращим воїнам ЗСУ і тероборони, щоб спільно перемогти загарбників.

Щоб все необхідне надходило туди, куди дійсно потрібно, Черняхівська селищна рада налагодила взаємодію і тісну співпрацю з людьми, які без вагань відгукнулись на прохання про допомогу. Одними із таких активних волонтерів стали служитель церкви Євангельських християн-баптистів с.Новопіль Микола Дрозд разом зі своїм сином Володимиром. Вони двічі возили на передову нашим захисникам необхідні речі і продукти. Неодноразово привозили гуманітарні вантажі для внутрішньо переміщених осіб – людей, які рятуючись від війни, покинули свої рідні домівки часто не маючи із собою нічого, окрім документів. Допомагали коштами, а ще доставляли гуманітарний вантаж у міста на Київщині, які дуже постраждали від варварства російської орди.

Микола Анатолійович працює в приватній фірмі, допомагає дітям, позбавленим батьківського піклування, і при цьому активно волонтерить.  

Бути волонтером -  це не тільки поклик душі і спосіб життя, але й насущна вимога  сьогодення. А ще це один із способів передати любов Господа до своїх дітей. «Життя з Богом не може бути частковим, воно має бути постійним, як повітря.» - такий життєвий девіз Миколи Дрозда, в якому слова не розходяться зі справами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь