Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

«єРОБОТА»: чотири грантових програми

Дата: 13.07.2022 16:30
Кількість переглядів: 289

Фото без опису

1 липня стартувала нова програма уряду «єРобота», що передбачає надання безповоротних грантів на створення власної справи, розширення малого та середнього бізнесу, розвиток садівництва та тепличного господарства, втілення стартапів та навчання у сфері інформаційних технологій.

Грантова підтримка надаватиметься за наступними програмами:
- «єРобота: своя справа»: безповоротні гранти до 250 тис. грн на запуск або розвиток власної справи. Головна умова - створення хоча б 1 робочого місця.
- «єРобота: свій сад»: гранти на висадку нових садів (до 400 тис. грн за 1 га), але не більше 25 га. Умова - створення від 3 до 20 робочих місць.
- «єРобота: своя теплиця»: гранти на побудову нових теплиць (до 7 млн грн). Потрібно створити 40 сезонних або постійних робочих місць.
- «єРобота: новий рівень»: гранти до 8 млн на розширення та створення підприємств у сфері переробки. Умова - створення щонайменше 25 робочих місць.
- «єРобота: стартап»: це гранти для стартапів в ІТ. Безповоротна допомога від 750 тис.грн до 3,5 млн, поворотні - від 3,5 до 8 млн грн.
- «єРобота: старт в IT»: гранти на навчання новим навичкам у сфері інформаційних технологій.

Для отримання гранту необхідно подати відповідну заявку на порталі «Дія», додати до неї бізнес-план створення нового або розвитку наявного бізнесу, план закладання саду чи проєкт будівництва теплиці, а також підписати її електронним підписом.
Далі заявку буде відправлено в АТ «Ощадбанк». Експерти банку та Державного центру зайнятості проведуть оцінку проєкту, і якщо він відповідає критеріям програми, грантові кошти будуть перераховані на окремий рахунок в АТ «Ощадбанк».

З детальними умовами щодо програм надання грантів «єРобота» можна ознайомитись на єдиному порталі державних послуг «Дія» (https://diia.gov.ua/services/categories/gromadyanam/yerobota/)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь