Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

До Дня скорботи та вшанування пам`яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2022 11:00
Кількість переглядів: 353

Щороку 22 червня Україна згадує про мільйони людей, які загинули на кривавих полях Другої світової війни. У цей день традиційно по всій країні проводилися різні заходи з покладанням квітів до пам’ятних знаків та обелісків загиблим воїнам, зустрічі з ветеранами, хвилини мовчання – все для того, щоб нові покоління пам’ятали, якою ціною була здобута перемога над фашизмом.

Зараз, в період повномасштабної війни з росією, ця дата набула нового, ще більш трагічного сенсу. Страшна реальність сучасної України знову змусила наших громадян переживати усі жахи війни у боротьбі із сучасною формою фашизму – рашизмом. Не зі спогадів чи книг, а безпосередньо із власного досвіду українці відчувають всю гіркоту втрат, часто непоправних і від того таких важких.
Але Україна бореться. Щохвилини. Відчайдушно. До повної нашої Перемоги, яка неодмінно буде завдяки нашим найкращим воїнам ЗСУ.

А сьогодні, схиливши голови перед світлою пам’яттю загиблих у Другій світовій війні, Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук, апарат, керівники та працівники відділів селищної ради під час мітингу-реквієму, який провели працівники Будинку культури, поклали квіти до обеліску  Слави, пам`ятника Скорботної матері та братської могили загиблих воїнів на території кладовища.

У всіх старостинських округах громади місцеві жителі теж віддали шану жертвам війни, поклавши квіти до могил загиблих солдатів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь