Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Дотримуйтесь правил правил безпеки та правил поведінки громадян на залізничному транспорті України!

Дата: 23.02.2022 10:00
Кількість переглядів: 231

Фото без описуЗа повідомленням Коростенської дирекції залізничних перевезень, протягом 12 місяців 2021 року на коліях Південно-Західної залізниці було травмовано 138 сторонніх осіб, 79 з яких – із смертельним наслідком. Електрострумом уражено 21 сторонню особу (з них 15 дітей), 8 осіб смертельно (8 дітей).

Рівень травматизму невиробничого характеру в 2021 році, порівняно з 2020 роком, збільшився на 15,97% (19 осіб), рівень смертельного травматизму збільшився на 3,36% (4 особи).

На станціях за цей період травмовано 74 особи (з них 35 смертельно), на перегонах – 64 особи (з них 44 загинули). Найбільша кількість випадків з громадянами сталась через перехід колій у невстановленому місці (46,38%) .

25 липня 2021 році по залізничній станції Горбаші при слідуванні поїзду №4831 стався випадок травмування 18-річного жителя смт Черняхів. Він лежав тілом на узбіччі, а правою ногою на рейці колії. На сигнали великої гучності людина не реагувала. Машиніст застосував екстрене гальмування, однак наїзду уникнути не вдалось. Біда трапилась через порушення потерпілим п.2.5 Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України, затверджених наказом МТУ від 19.02.1998 р. №54 («Пішоходам забороняється ходити по залізничних коліях та наближатись до них на відстань менше п’яти метрів») та п.3 Правил поведінки громадян на залізничному транспорті, затверджених Постановою КМУ №437 від 13.07.2016 р. («Особи, які не належать до працівників залізничного транспорту, не мають права ходити по залізничних коліях»).

Тому Коростенська дирекція залізничних перевезень просить всіх громадян дотримуватись вимог правил безпеки та правил поведінки громадян на залізничному транспорті України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь