Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулась дев`ятнадцята позачергова сесія селищної ради VIII скликання. ВІДЕО

Дата: 17.02.2022 16:00
Кількість переглядів: 850

Фото без описуСьогодні, 17 лютого 2022 року, для вирішення нагальних питань життєдіяльності громади відбулась 19 позачергова сесія селищної ради VIII скликання.

 

Головне питання – « Про внесення змін до бюджету Черняхівської селищної територіальної громади на 2022 рік». Одноголосним рішенням «За» депутати проголосували за виділення коштів для підтримки територіальної оборони регіону.

 

Окрім того, розглянули питання:

  • «Про затвердження структури та граничної чисельності комунальної  установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Черняхівської селищної ради в новій редакції»;
  • «Про створення cлужби перевезення осіб з інвалідністю  та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, та інших маломобільних груп населення  «Соціальне таксі» в комунальній установі «Територіальний  центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Черняхівської селищної ради».

 

Проголосували за земельні питання:

  • «Про внесення змін до рішення вісімнадцятої сесії селищної  ради VIII скликання  від 11.02.2022 року «Про прийняття в управління земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що входять до неуспадкованої спадщини реформованих колективних сільськогосподарських підприємств», 
  • «Про передачу в оренду не успадкованих земельних ділянок (земельних часток (паїв) товариству з обмеженою відповідальністю «Полісся Агро СВ».

 

На завершення сесії Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук повідомила присутнім гарні новини: вже в березні відбудеться тендер на капітальний ремонт дороги державного значення в межах населеного пункту Черняхів за програмою «Велике будівництво». Це результат активної співпраці керівництва громади з керівниками області.

 

Відео прямої трансляції можна переглянути ТУТ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь