Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Cемінар для заступників директорів закладів загальної середньої освіти

Дата: 16.02.2022 09:00
Кількість переглядів: 352

Фото без описуДесятого лютого у «Центрі професійного розвитку педагогічних працівників» Черняхівської селищної ради пройшов семінар для заступників директорів закладів загальної середньої освіти на тему: «Оцінювання рівня професійного розвитку педагогічних працівників та управлінських процесів у ЗЗСО під час проведення інституційного аудиту».

Перед учасниками семінару виступила заступник директора ліцею №2, Тетяна Іванюха, яка була експертом під час проведення інституційного аудиту у ЗЗСО нашої області. Тетяна Володимирівна охарактеризувала процедуру проведення аудиту відповідно до чинного законодавства та наголосила на основні аспекти перевірки та контролю. А також звернула увагу на шкільну документацію, яка має бути у закладах освіти та алгоритми самоаналізу і моніторингу.

Директор Центру ПРПП Лариса Мазур, опрацювала із заступниками нові зміни у веденні ділової документації відповідно до нового ДСТУ 4163:2020 «Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів» та «Національного класифікатора управлінської документації НК 010:2021».

Учасники семінару також отримали інформацію про форми звітності з питань діяльності закладів загальної середньої освіти та інструкції щодо їх заповнення.

Під час зібрання було зроблено акцент на перспективний перехід до електронного документообігу — створення, оброблення, правлення, передавання, одержання, зберігання, використання та знищення електронних документів.

Семінар пройшов у атмосфері ділового підходу до поставлених завдань. 

ЦПРПП Черняхівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь