Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Укладання договору на вивезення сміття – обов’язок кожного

Дата: 15.02.2022 08:00
Кількість переглядів: 295

Фото без описуЧистота – чи не найголовніший атрибут затишного й комфортного містечка.

В Черняхівській громаді  – тисячі жителів, спільним для яких має бути бажання жити в чистоті.  А це починається із сумлінного ставлення мешканців до себе та довкілля, зі злагодженої роботи комунальної служби і селищної  ради... Адже чистота свого містечка чи села – справа спільна для всіх і кожного.

КП «Черняхів-Добробут» постійно вивозить із вулиць і несанкціонованих звалищ тонни сміття. Як відомо, смітять всі, а платять, на жаль, одиниці. Тому для активізації укладання договорів на вивіз твердих побутових відходів працівники селищної ради, КП «Черняхів-Добробут» у співпраці із фахівцем  Черняхівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Лілією Матвійчук розпочали роз’яснювальну роботу із приватними підприємцями в Черняхові.

Шановні жителі громади! Вкотре закликаємо усіх вас – і жителів приватних домоволодінь чи квартир, і підприємців, які здійснюють свою діяльність на території громади, – давайте разом зробимо нашу громаду чистішою, адже це – наша спільна мета. А укласти договір на вивіз твердих побутових відходів із підприємством, яке це сміття прибирає із населених пунктів, – обов’язок кожного.

При виявленні фактів порушення Правил благоустрою уповноважені на те особи мають право складати протоколи, в яких фіксуватимуться дані порушення і на підставі яких буде відкриватись адміністративне провадження. Тобто, відсутність договору на вивезення побутових відходів у фізичної особи, юридичної особи, підприємця є порушенням Законів «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги», «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою Черняхівської селищної територіальної громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь