Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проєкту містобудівної документації «Детальний план території ринку в смт Черняхів Житомирського району Житомирської області»

Дата: 08.02.2022 08:30
Кількість переглядів: 377

Фото без описуПОВІДОМЛЕННЯ

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проєкту містобудівної документації  «Детальний план території ринку в смт Черняхів Житомирського району Житомирської області»

 

До розгляду громадськості з метою врахування громадських інтересів пропонується проєкт містобудівної документації  «Детальний план території ринку в смт. Черняхів Житомирського району Житомирської області» (далі- ДПТ), який розроблено з метою упорядкування території на підставі визначення планувальної організації, просторової композиції і параметрів забудови  території існуючого ринку в межах смт. Черняхів, а також визначення можливих супутніх та переважних видів використання даних земельних ділянок.

Замовником ДПТ є Черняхівська селищна рада. Розробник- ТОВ «АСТЕРІЯ», юридична адреса: 10039 м. Житомир, провулок Священника Жилюка,6.

Ознайомитися з матеріалами проєкту можливо за  адресою: 12301, Житомирська обл., смт. Черняхів, майдан Рад, 1,  каб. 30, з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 13.00 години  та на офіційному веб-сайті Черняхівської селищної ради  https://chernyahivska-gromada.gov.ua на сторінці відділу містобудування та архітектури.

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій:

  • начальник відділу містобудування та архітектури Черняхівської селищної ради Світлана Купчук.

Пропозиції  та зауваження до проєкту від громадян приймаються  за адресою: 12301, Житомирська обл., смт. Черняхів, майдан Рад, 1, каб. 30, а також на електронну адресу: e-mail: arhmisto_ch@ukr.net  з 15 лютого 2022 року по 15 березня 2022 року у письмовій формі із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання із особистим підписом фізичних осіб. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції та пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання даного проєкту ДПТ відбудуться у приміщенні великої зали засідань Черняхівської селищної ради 21 березня 2022 року об 11:00 год. за адресою: 12301, Житомирська обл., Житомирський р-н., смт. Черняхів, майдан Рад, 1.                              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь