Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 27.01.2022 17:00
Кількість переглядів: 641

Фото без опису27 січня пройшло перше в 2022 році засідання виконавчого комітету під головуванням селищного голови Наталії Ревчук, під час якого розглянули ряд важливих питань життєдіяльності громади.

 

Директор комунального некомерційного підприємства  «Черняхівське територіальне медичне об’єднання» Віталій Ніколайчук ознайомив присутніх зі звітом про фінансово-господарську діяльність підприємства за 2021рік.

 

Членами виконавчого комітету погоджено проєкт Стратегії розвитку Черняхівської селищної територіальної громади до 2027 року, який презентувала начальник відділу економічного розвитку та інвестицій селищної ради Ірина Дятел.

 

Про роботу комунальних закладів позашкільної освіти на території Черняхівської селищної територіальної громади за підсумками 2021 року повідомили Надія Кирийчук – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту селищної ради, Сергій Бачура – директор КЗПО «Будинок дитячої та юнацької творчості», Віктор Калініченко – директор КЗПО «Станція  юних техніків».

 

Фото без описуПро схвалення переліку перспективних сіл Черняхівської селищної територіальної громади поінформувала начальник відділу містобудування та архітектури селищної ради Світлана Купчук.

 

Начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури та благоустрою Олександр Смоленський ознайомив присутніх із питаннями про затвердження Правил приймання стічних вод підприємств та організацій у господарсько-побутову систему каналізації смт Черняхів та смт Головине; про встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється ПП «Теплодар 2»; про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 25.03.2021 року №25 «Про надання повноважень на складання протоколів про адміністративні правопорушення».

 

Начальник служби у справах дітей Руслана Іщенко поінформувала  про внесення змін до рішення виконавчого комітету Черняхівської селищної ради від 29.04.2021 року № 44 «Про утворення комісії з питань захисту прав дитини»; про затвердження списку посадових осіб органу опіки та піклування Черняхівської селищної ради, уповноважених складати протоколи про адміністративні правопорушення та Інструкції з оформлення посадовими особами органів опіки та піклування Черняхівської селищної ради матеріалів про адміністративні правопорушення; про надання статусу дитини – сироти; про затвердження висновку про доцільність/ недоцільність позбавлення батьківських прав; про участь батька у вихованні та спілкуванні з сином.

 

Про погодження проекту цільової комплексної Програми «Попередження та протидія домашньому насильству, насильству за ознакою статі, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на 2022-2025 роки» повідомила директор КУ «Центр соціальних служб» селищної ради Світлана Дзюблик.

 

Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Черняхівської селищної ради інформувала начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Руслана Краснобока.

 

Про затвердження зразка Заявки на участь у конкурсі «Розробка логотипу Черняхівської селищної територіальної громади» повідомила секретар селищної ради Тетяна Тарнавська.

 

Начальник загального відділу селищної ради Андрій Шлапак інформував присутніх з таких питань: про забезпечення  виконання вимог Закону України «Про звернення громадян» за 2021 рік; про надання дозволу на вчинення правочину; про взяття на квартирний облік; про передачу в приватну власність квартири; про надання одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам.

 

Про основні заходи цивільного захисту Черняхівської селищної ради на 2022 рік повідомив головний спеціаліст апарату селищної ради Сергій Герасимчук.

 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 25.02.2021 року № 8 «Про встановлення розміру плати батьків за відвідування дитиною дошкільного навчального закладу» поінформувала Надія Кирийчук. Відповідно до цього рішення, плата за харчування залишається без змін. Змінюються тільки вікові категорії: минулого року батьки дітей 1-3 років платили 60% вартості триразового харчування на день, тобто 22,85 грн; для дітей від 3 до 6 (7) років –  34,35 грн та 50% вартості дворазового харчування на день для дітей 1-3 років  - 12,70 грн,  для дітей віком від 3 до 6 (7)  років – 19,10грн. У 2022 році 22,85 грн за день із триразовим харчуванням платитимуть батьки дітей віком 1-4 років, 34,35 грн – за дітей від 4 до 6 (7) років; з дворазовим харчуванням – 12,70 грн для дітей віком 1-4 років, від 4 до 6 (7)  років – 19,10грн.

 

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Черняхівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь