Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

До Дня Соборності України - драйвовий концер в стилі диско!

Дата: 24.01.2022 09:00
Кількість переглядів: 303

Фото без описуНеочікувано, драйвово, стильно, патріотично, захопливо... Ці та інші епітети звучали 21 січня з вуст глядачів чудового концертного дійства, яке відбулося в Черняхівський Будинок Культури до Дня Соборності України.

Звичайно, що концерт планувався заздалегідь. Але життя внесло свої корективи. На жаль, сумні. Тому усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять трагічно загиблого 19 січня нашого земляка, учасника АТО Сергія Ночевчука.

Незвичний формат концерту, запропонованого працівниками культури та гостями нашої громади,припав до душі кожному. Були тут і ностальгійні нотки 70-80-х років, коли українська пісня - народна та авторська, заполонила простір не лише усього Радянського Союзу, а й як тоді говорили - "ближнього зарубіжжя ", і спогади про наших славетних артистів, творців, геніїв, таких як Володимир Івасюк, Микола Мозговий, Назарій Яремчук та інших.

Згадали присутні і наших славних митців сцени, зокрема Романа і всю родину Капустіних, роки створення нашого славетного "Терена", котрий і нині, в новому складі, дарує свою творчість глядачам.

Пісні, танці, вірші, музичні композиції - все було стильно, гармонійно і вишукано. Із самого початку, оригінальне попурі на теми пісень 70-80-х запалило глядацьку залу. Глядачі залюбки підспівували артистам улюблені пісні: "Край", "Водограй", "Верба", "Розпрягайте, хлопці, коней", "Тече вода" та багато інших в сучасних обробках.

Апогеєм стало виконання практично усіма присутніми в залі пісні, одного із символів України - нашої славетної "Червоної рути".

Автором ідеї та головним режисером концерту є заступник директора з культурно-масової та інформаційної роботи, співак, автор-виконавець, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів Сергій Слєсаренко. Режисер - Інеса Капустіна.

Від імені усіх жителів громади хочеться щиро подякувати усім організаторами та митцям сцени за чудовий святковий настрій, які ви усім створили, за ваші самобутні таланти і бажання дарувати свою творчість людям.

Дякуємо за чудове свято працівникам і вихованцям Черняхівської музичної школи та Будинку дитячої та юнацької творчості.

Щира вдячність творчому і ініціативному колективу Черняхівського будинку культури на чолі з Дмитром Мельником.

Ви у нас- найкращі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь