Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулось перше засідання координаційної ради з питань попередження та протидії домашньому насильству

Дата: 21.01.2022 14:00
Кількість переглядів: 398

Фото без описуРозпорядженням селищного голови №6 від 12 січня 2022 року створено координаційну раду з питань попередження та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на території Черняхівської територіальної громади. Це постійно діючий консультативно-дорадчий орган при Черняхівській селищній раді, що координує заходи з питань родини, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на території нашої громади. Головою координаційної ради є заступник Черняхівського селищного голови Андрій Ющенко.

Сьогодні, 21січня, відбулось перше засідання, під час якого затвердили план роботи координаційної ради на 2022 рік, а також наголосили на необхідності налагодження взаємодія всіх структур, які здійснюють заходи у сфері запобігання і протидії домашньому насильству.

Акцентували увагу й на особливостях соціального супроводу сімей, де  зафіксовано факти домашнього насильства, наданні якісних соціальних послуг постраждалим. Ще один важливий аспект – інформування громадськості про форми та прояви домашнього насильства ( економічного, психологічного, сексуального, фізичного характеру), причини та наслідки, проведення інформаційно-пояснювальної роботи серед мешканців Черняхівської громади.  

Фото без опису

Шановні жителі Черняхівської громади! Якщо ви стали свідком випадку домашнього насильства, насильства за ознакою статі чи торгівлі людьми, або ж ви самі постраждали  від таких дій, повідомте про це.

Телефон гарячої лінії:

(04134)4-13-83,

щоденно з 8.00 до 13.00 год.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь