Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулося нагородження переможців конкурсів "Новорічний настрій моєї громади " та "Різдво - родинне свято"

Дата: 17.01.2022 11:00
Кількість переглядів: 263

Фото без описуВ теплій дружній атмосфері, на Василя, в Черняхівській селищній раді відбулося нагородження переможців конкурсів від селищної ради: "Новорічний настрій моєї громади " та "Різдво - родинне свято".

Організатори, а це не лише селищна рада, а й наші чудові громадські активістки: Аня Нагурна та підприємиці із салону TIN family Ірина Долинська та Наталія Кірічек щиро подякували усім учасникам конкурсу, які дійсно створили чудовий новорічний настрій в нашій громаді.

Усі зазначені вище організатори стали і спонсорами конкурсів. До них долучився також депутат Черняхівської селищної ради Андрій Маційчук та Житомирська обласна філармонія, керівник - Тетяна Руденька, за що їм щира вдячність. Тому сьогодні усі переможці отримали чудові подарунки!

Нагадаємо. В конкурсі "Різдво - родинне свято" взяли участь дві родини - Закревських і Дідківських. В іншому, "Новорічний настрій моєї громади", було чимало конкурсантів, але перемогу за вашими вподобайками отримав Черняхівський ліцей номер 1. Друге місце у Яни Мелешко, третє - у родини Опанасенків.

У своїх вітальних словах селищний голова Наталія Ревчук та секретар ради Тетяна Тарнавська наголосили, що дуже цінним і вагомим є те, що ці конкурси були організовані з ініціативи активних мешканців громади, що вони були підтримані, адже громадська активність є дуже цінним елементом розвитку нашої нової, рік тому створеної, Черняхівської громади. А двері селищної ради завжди відкриті для ініціативних і активних людей, які мають ідеї і бажання зробити щось хороше. Для себе і для інших!

Організатори-активістки, а також Надія Мельничук та Алла Котнюк, які допомагали в оформлені новорічної ялинки і фотозон в адмінприміщенні селищної ради, отримали заохочувальні призи - квитки на концерт в Черняхівський Будинок культури, присвячений Дню Соборності України (дякуємо в.о. директора Дмитру Мельнику).

Усім щира вдячність і ще раз зі святами! Добра, здоров'я і миру! В серцях і душах кожного, в нашій громаді і в Україні! Єднаймося, разом ми зможемо багато!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь