Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

50 ноутбуків для вчителів громади

Дата: 16.12.2021 16:30
Кількість переглядів: 486

Фото без опису

Сьогодні, 16 грудня, Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук і начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Заборчук вручили 50 ноутбуків директорам шкіл громади.

Фото без описуТехніка була закуплена в рамках спільного проєкту Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства освіти і науки України «Ноутбук кожному вчителю» за кошти державної субвенції із умовою співфінансування з місцевого бюджету. Для нашої громади це майже 35% вартості техніки – 300 тис. грн.

Зазначимо, що відповідно до умов даного проєкту, ноутбуки розподілені для вчителів опорних закладів освіти громади, в яких навчається не менше ніж 200 учнів, – Черняхівських ліцеїв №1 та №2 і Головинського ліцею.

Передаючи нову оргтехніку педагогам, селищний голова Наталія Ревчук зазначила: «На сьогоднішній день важко уявити навчальний процес у школі без використання інформаційних технологій, сучасних технічних засобів. Це вимога часу. І спочатку ми планували за цим проєктом закупити 100 ноутбуків для шкіл громади, однак, нам затвердили половину від замовлення. Якщо ця програма ще буде в прийдешньому році, обов’язково спробуємо забезпечити такою необхідною технікою якомога більше наших вчителів».

Окрім того, директорам шкіл Наталія Заборчук передала ламінатори та багатофункціональні пристрої для 15 перших класів загальноосвітніх закладів Черняхівської громади, що навчаються за програмою НУШ.

А 15 грудня у харчоблоки наших навчальних закладів (шкіл та садочків) було завезено новий сертифікований посуд на 233 тис. грн. «Приємно вразила прекрасна якість посуду. На кожну ложку, каструлю чи черпак – на все абсолютно є сертифікати якості. Дякуємо за те, що дбаєте про здоров’я наших вихованців,» - сказала з цього приводу Валентина Собченко, директор Андріївського ліцею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь