Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Оголошення про проведення громадських слухань на тему: “Проєкт Стратегії розвитку Черняхівської селищної територіальної громади до 2027 року”

Дата: 10.12.2021 09:00
Кількість переглядів: 430

Фото без описуОголошення

про проведення громадських слухань на тему: “Проєкт Стратегії розвитку Черняхівської селищної територіальної громади до 2027 року”

Відповідно до розпорядження селищного голови про проведення громадського обговорення на тему: “Проєкт Стратегії розвитку Черняхівської селищної територіальної громади до  2027 року (далі — Стратегія) проводиться громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку Черняхівської селищної територіальної громади до  2027 року.

 Під час консультацій, спрямованих на знайомство з думкою громадськості щодо проєкту Стратегії, ми розраховуємо на зауваження, коментарі та пропозицій, які дозволять доповнити або розширити конкретні заходи виконання Стратегії.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення, з приводу стратегічного аналізу, стратегічних напрямів та цілей, що визначені у Документі (ЗАВАНТАЖИТИ) .

Також основна інформація розміщена на офіційному сайті громади у рубриці «Стратегія розвитку»: https://chernyahivska-gromada.gov.ua/strategiya-rozvitku-gromadi-15-09-13-17-05-2021/ . Крім цього, текст можна отримати в електронному вигляді у відділі економічного розвитку та інвестицій Черняхівської селищної ради (смт Черняхів, майдан Рад , 1, каб. 34).

Просимо Вас на електронну адресу: ekonom181@ukr.net   надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних, згідно з Додатком (ЗАВАНТАЖИТИ). Також зауваження та пропозиції приймаються у відділі економічного розвитку та інвестицій Черняхівської селищної ради  ради (смт Черняхів, майдан Рад , 1, каб. 34) до 09 січня 2022 року.

У подальшому всі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою в єдиний документ та передані на розгляд сесії Черняхівської селищної ради для затвердження.

Черняхівська селищна рада

 

                                                                           Додаток

Зауваження та пропозиції до проєкту Стратегії розвитку Черняхівської селищної територіальної  громади до 2027 року

Порядковий номер /розділ Стратегії

Пропозиції/ зауваження до проєкту Стратегії

Обґрунтування пропозиції/зауваження

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Контакті дані : ______

Номер тел;_____

Ел.пошта_______


« повернутися


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь