Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Справжня українка Наталія Олещук

Дата: 10.12.2021 08:30
Кількість переглядів: 495

Фото без описуГоловинські ліцеїсти люблять, шанують і успішно вивчають українську мову. Змінюється світ, змінюються назви навчального закладу, а любов до рідної мови, до рідного слова залишається незмінною.

Наші вихованці неодноразово ставали переможцями різного рівня філологічних олімпіад, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів з української мови та літератури. Цього року також маємо переможця ІІІ етапу ХІІ Міжнародного   мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім.Тараса Шевченка Наталію Олещук. Хоча Наталя навчається лише у 7-Б класі, та це вже не перша її перемога такого високого рівня. Вперше її «мовна зірочка» засяяла два роки тому, коли вона навчалась у 5-му класі і виборола першість на обласному етапі знавців української мови і літератури ім.Петра Яцика.

Сьогодні, в свої дванадцять років, Наталія – успішна і життєрадісна, працелюбна і наполеглива, сумлінна і відповідальна особистість, яка має багато подруг і товаришів. Їй довіряють, з нею радяться, її поважають. З Наталею завжди цікаво, бо вона багато вміє і знає. Одним із улюблених її занять є малювання, адже це справжнє диво, коли з кількох рухів олівцем вимальовується русалонька, або гномик, або чарівна фея. А ще Наталя має хист до віршування і в майбутньому мріє видати власну збірочку. Небайдужа вона і до братів наших менших: завжди прихистить бездомне кошеня, погодує бродячого песика. Минулого року навіть отримала цінний подарунок за участь у конкурсі «Гуманне ставлення до тварин».

Наташа дуже любить і поважає своїх батьків. Найкращою  подругою вважає матусю, велику трудівницю, яка з дитинства прищепила і їй любов до праці. Дівчинка – чуйна і дбайлива сестричка, піклується та переживає за двох менших своїх братиків.

Наталія – гарний організатор, любить у всьому порядок. Має нестандартне креативне мислення. У майбутньому мріє стати дизайнером.

Хочеться побажати цій наполегливій та цілеспрямованій дівчинці успіхів, терпіння та завзяття на шляху до подолання нових вершин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь