Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулось чергове засідання постійної комісії селищної ради з питань фінансів

Дата: 09.12.2021 11:00
Кількість переглядів: 822

Фото без опису8 грудня 2021 року відбулось чергове засідання постійної комісії селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, гуманітарних питань, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, інвестицій та міжнародного співробітництва.

Розглянуто такі питання порядку денного:

  1. Про внесення змін до бюджету Черняхівської селищної територіальної громади на 2021 рік.
  2. Про списання безнадійної заборгованості ліквідованого банку «Україна».
  3. Про Програму оновлення та розроблення містобудівної документації на території Черняхівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.
  4. Про Програму надання окремих видів пільг  громадянам, які зареєстровані та проживають на території Черняхівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки.
  5. Про Програму надання соціальних послуг особам, які потребують сторонньої допомоги на 2022-2025 роки.
  6. Про Програму соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2022-2025 роки.
  7. Про Програму  та Положення про надання одноразової грошової  матеріальної допомоги громадянам, які зареєстровані на території Черняхівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки.
  8. Про затвердження Плану діяльності Черняхівської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.
  9. Про затвердження Статуту Комунального  підприємства «Черняхів-Добробут»  Черняхівської селищної ради в новій редакції.
  10. Про  закріплення депутатів Черняхівської селищної ради VIIІ скликання за старостинськими округами Черняхівської селищної територіальної громади.
  11. Про затвердження Положення  про конкурс «Розробка логотипу Черняхівської селищної територіальної громади» та оголошення конкурсу.
  12. Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо  неприпустимості грубого наступу на фінансову спроможність місцевого самоврядування.
  13. Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до депутатів Іршанської, Новоборівської, Пулинської, Хорошівської селищних  та Високівської і Олівської сільських рад з приводу фінансової підтримки КНП «Черняхівське ТМО» Черняхівської селищної ради.
  14. Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України щодо  неприпустимості набрання чинності проектом закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень».
  15. Про надання інформації щодо припинення шляхом ліквідації загальноосвітніх закладів громади.

Фото без описуВсі ці питання, враховуючи внесені пропозиції членів комісії, винесені на найближчу сесію селищної ради, яка відбудеться 10 грудня 2021 року.

З проектами рішень ви можете ознайомитись на офіційному сайті Черняхівської селищної ради за посиланням https://chernyahivska-gromada.gov.ua/proekti-rishen-16-55-56-03-02-2021/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь