Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля ТОВ "Агрокомплекс "БІОЛЕНД"

Дата: 19.11.2021 14:36
Кількість переглядів: 341

Фото без описуОголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

ОГОЛОШЕННЯ

про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

 

Планована діяльність

Планована діяльність полягає у проведенні реконструкції існуючих будівель  і споруд під свинокомплекс з повним виробничим циклом вирощування та відгодівлі свиней.

Організація виробництва на свинокомплексі базується на замкнутому циклі технологічно взаємопов'язаних виробництв.

Проектна потужність виробництва складає 6180 голів за рік одночасного утримання. З них буде утримуватись 1740 свиней вагою не більше понад 30 кг та 440 свиноматок.

Реалізація планованої діяльності планується на 2-х земельних ділянках загальною площею 6,2515 га, що розміщені за адресою: 12312, Житомирська обл., Житомирський р-н, с. Селець, вул. Сонячна, 2 (кадастровий номер 1825687200:10:000:0083) та 12312, Житомирська обл., Житомирський р-н, с. Селець, вул. Сонячна, 2 в (кадастровий номер 1825687200:10:000:0073).

 

Суб’єкт господарювання

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Агрокомплекс «БІОЛЕНД», 04052, м. Київ, вул. Глибочицька, буд. 40, нежитлові приміщення № 23 (в літ.Х), тел. +380442392459, Генеральний директор Вигівська Юлія Іванівна.

 

Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення

Управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації. Адреса: 10014 м. Житомир, вул. Театральна 17/20, тел./факс (0412)47-25-36, e-mail: pryroda@eprdep.zht.gov.ua, контактна особа - Семенюк М.М., Кондратюк О.П.

 

Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля

Відповідно до законодавства рішенням про провадження зазначеної планованої діяльності буде отримання дозвільних документів, які видаються органами державної влади відповідно до вимог чинного законодавства України, а також отримання висновку з оцінки впливу на довкілля.

 

Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань

Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у назві оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання (перші) відбудуться

Дату, час, місце та адресу проведення громадських слухань не визначено тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадське обговорення планованої діяльності проводиться у формі надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді).

Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) на адресу Управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації: 10014 м. Житомир, вул. Театральна 17/20, тел./факс (0412)47-25-36, e-mail: pryroda@eprdep.zht.gov.ua.

 

Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності

Управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації, 10014 м. Житомир, вул. Театральна 17/20, тел./факс (0412)47-25-36, e-mail: pryroda@eprdep.zht.gov.ua, контактна особа – Семенюк М.М., Кондратюк О.П.

 

Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, до якого надаються зауваження і пропозиції, та строки надання зауважень і пропозицій

Управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації, 10014 м. Житомир, вул. Театральна 17/20, тел./факс (0412)47-25-36, e-mail: pryroda@eprdep.zht.gov.ua, контактна особа – Семенюк М.М., Кондратюк О.П.

Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного в абзаці другому пункту 5 цього оголошення.

 

Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності

Звіт з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності з додатками.

Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої   додаткової інформації:

у адмінприміщенні Черняхівської селищної ради: Житомирська обл., Черняхівський р-н, смт Черняхів майд. Рад, буд. 2  з 19.11.2021 р

сайті Міністерства екології та природних ресурсів України, https://menr.gov.ua з 19.11.2021 р.

ТОВ «Агрокомплекс «БІОЛЕНД»: Житомирська обл., Житомирський район, с. Селець з 19.11.2021р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь