Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулось засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю про призначення грошової компенсаці

Дата: 16.11.2021 15:00
Кількість переглядів: 541

Фото без описуСьогодні, 16 листопада 2021 року, під головуванням Наталії Ревчук відбулось засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю про призначення грошової компенсації.

Головний спеціаліст відділу соціального захисту селищної ради Галина Яковишена ознайомила присутніх членів комісії із заявою та документами особи з інвалідністю ІІ групи внаслідок війни, учасника АТО Олександра Шандурського про призначення йому компенсації на придбання житла. Після детального розгляду наданого пакету документів члени комісії вирішили, що постановка на квартирний облік заявника та членів його сім`ї проведена відповідно до чинного законодавства.  Особі з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи призначити грошову компенсацію на придбання житла.  Розмір грошової компенсації розрахований за формулою відповідно до п.19 Постанови Кабінету Міністрів України від 19.10 2016 року №719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей».

Фото без описуЩе одне питання порядку денного, розглянуте під час засідання даної комісії, – перерахунок розміру грошової компенсації особі з інвалідністю в наслідок війни ІІ групи з числа учасників бойових дій на території інших держав Володимиру Мельниченку.

На виплату даних грошових компенсацій за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей, згідно з зазначеною вище Постановою, передбачена субвенція з державного бюджету.

Детальніше про порядок виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей можна дізнатись у відділі соціального захисту Черняхівської селищної ради або за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/719-2016-%D0%BF#Text.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь