Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Презентація аналітичного звіту за результатами соціально-демографічного аналізу спільноти екскомбатантів АТО/ООС та проблем реінтеграції уЖитомирській області

Дата: 10.11.2021 16:00
Кількість переглядів: 487

Фото без описуПрезентація аналітичного звіту за результатами соціально-демографічного аналізу спільноти екскомбатантів АТО/ООС та проблем реінтеграції уЖитомирській області

Онлайн-презентація відбудеться 12 листопада 2021 р. з 11:00 до 12:00 год.

Реєстрація за посиланням: 

https://forms.gle/tRwGCYuKNrw153Uo7 

(платформа ZOOM).

Посилання буде надіслане після реєстрації.

Звіт підготовлено ГО «Простір можливостей» у межах проєкту «Адвокація для медико-психологічної реабілітації та соціальної адаптації ветеранів у Дніпропетровській та Житомирській областях»  у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.

Результати аналітичного звіту та рекомендації можуть бути використані для програм медико-психологічної реабілітації та соціальної адаптації екскомбатантів АТО/ООС у громадах.

Запрошуємо до участі у презентації звіту та його обговоренні представників органів влади, місцевого самоврядування та громадськості.

Також до заходу можна долучитися на сторінці ГО «Простір можливостей» у Фейсбуці за посиланням: wwww.facebook.com/place.of.opportunities

Захід організовано у межах проєкту «Адвокація медико-соціальної реабілітації та соціальної адаптації ветеранів у Дніпропетровській та Житомирській областях», що реалізується ГО «Простір можливостей» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.

Думки, погляди та рекомендації, висловлені під час заходу, належать виключно учасникам та не обов’язково відображають погляди та позицію ООН та уряду Королівства Нідерландів.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь