Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Черняхівська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок

Дата: 05.11.2021 12:20
Кількість переглядів: 372

Черняхівська селищна рада оголошує конкурс з відбору

суб’єктів оціночної діяльності

для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок

Найменування об’єкта оцінки: земельні ділянки.

Кадастрові  номери, місцезнаходження та цільове призначення об’єктів оцінки (земельних ділянок), нормативна грошова оцінка земельних ділянок:

  • кадастровий номер 1825655100:03:005:0068, земельна ділянка  розташована за адресою: Житомирська область, смт Черняхів, вул. Коростенська, 101Б, площею 0,4900 га; цільове призначення: КВЦПЗ 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості; нормативна грошова оцінка земельної ділянки 607210 грн. 64 коп.
  • кадастровий номер 1825655100:03:005:0067, земельна ділянка розташована за адресою: Житомирська область, смт Черняхів, вул. Коростенська, 101Б, площею 0,7859 га; цільове призначення: КВЦПЗ 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості; нормативна грошова оцінка земельної ділянки 973891 грн. 51 коп.
  • кадастровий номер 1825655100:03:005:0069, земельна ділянка розташована за адресою: Житомирська область, смт Черняхів, вул. Коростенська, 101Б, площею 0,0780 га; цільове призначення: КВЦПЗ 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості; нормативна грошова оцінка земельної ділянки 96658 грн. 02 коп.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ціни продажу земельних ділянок комунальної власності.

Замовник та платник послуги по виконанню робіт з експертної грошової оцінки: Черняхівська селищна рада, електронна адреса: chernyahiv@ukr.net

Правовий режим земельної ділянки (ділянок): комунальна власність.

До участі у конкурсі допускаються претенденти, які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки земель та діють на підставі кваліфікаційного свідоцтва оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок відповідно до вимог Закону України «Про оцінку земель» та Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

  Вимогами до претендентів для участі у конкурсі є наявність відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що має підтверджуватися  чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвом про реєстрацію  в Державному реєстрі оцінювачів.

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, повинні до 24 листопада 2021 року включно подати до Черняхівської селищної ради заяву та конкурсну документацію.

До підтверджувальних документів належать: заява на участь у конкурсі; копія установчих документів; оригінал довідки  про відсутність заборгованості по обов’язкових платежах до бюджету на дату проведення конкурсу; довідка у довільній формі, яка підтверджує, що учасник має працівників відповідної кваліфікації з необхідними знаннями та досвідом (сертифікати оцінювачів); довідка, складена у довільній формі, яка містить відомості про підприємство: реквізити(адреси юридична та фактична, телефон для контактів та банківські реквізити); керівництво (посада, прізвище, ім’я по батькові); форма власності та юридичний статус, організаційно-правова форма (юридичних осіб); виписку з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (для юридичних осіб та суб’єктів підприємницької діяльності); копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду та копія паспорту (для фізичних осіб), копія ліцензії на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, завірена нотаріально або органом, що її видав.

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті й має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також терміну виконання робіт по об’єкту оцінки.

Місцезнаходження конкурсної комісії: 12301, Майдан Рад,1, смт Черняхів, електронна адреса: chernyahiv@ukr.net

Конкурс відбудеться 25 листопада 2021 року об 10.00 в адміністративному приміщенні Черняхівської селищної ради, смт Черняхів, майдан Рад,1.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь