Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулось друге пленарне засідання 14 сесії селищної ради VIII скликання

Дата: 28.10.2021 14:00
Кількість переглядів: 629

Фото без опису27 жовтня 2021 року відбулось друге пленарне засідання 14 сесії селищної ради VIII скликання.

 

Депутати розглянули наступні питання порядку денного:

 

1. Про внесення змін до бюджету Черняхівської селищної територіальної громади на 2021 рік.

2. Про затвердження розпорядження  селищного голови.

3.Про затвердження документації із землеустрою та умов продажу оренди земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення на земельних торгах.

4.Про внесення змін до Правил благоустрою населених пунктів Черняхівської селищної територіальної громади, затверджених  рішенням дев’ятої сесії Черняхівської  селищної ради VІІІ скликання від 11.06.2021 року.

5.Про затвердження Переліку назв вулиць, провулків, майданів населених пунктів Черняхівської селищної територіальної громади.

Фото без опису

Земельні  питання:

6.1 Про внесення змін до рішення 3-ої позачергової сесії селищної ради VII  скликання від 24.12.2015 року  “Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок”.

6.2 Про розроблення комплексного плану просторового розвитку  території Черняхівської селищної територіальної громади.

6.3 Про припинення права користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства.

 

6.4 Про припинення дії договору оренди та передачу в  оренду земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

6.5 Про надання   дозволу   на   виготовлення технічної  документації  із  землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі(на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

6.6 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

6.7 Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка).

6.8 Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянам учасникам АТО(ООС).

6.9 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

6.10 Про припинення права  користування земельними ділянками  та дії договору оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

6.11 Про виключення громадян із членів особистого селянського господарства.   

6.12 Про проведення інвентаризації земель.

6.13 Про включення громадян в загальну чергу на отримання земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

6.14 Про внесення змін до рішення тридцять другої сесії Жадьківської сільської ради сьомого скликання від 16.10.2020 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Лось Тамари Василівни 0,2500 га. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та 0,3500 га. для ведення особистого селянського господарства».

Фото без опису6.15 Про надання   дозволу на  виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об?єднання земельної ділянки.         

6.16 Про припинення дії договору оренди та передачі в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.              

6.17 Про передачу в  оренду земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами.

6.18 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.

6.19 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок.

6.20 Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки.

6.21 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для  індивідуального садівництва.                 

6.22 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність громадянам для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка).

6.23 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею у власність громадянам для  ведення особистого селянського господарства в межах населених пунктів.

6.24 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з передачею у власність громадянам для  ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів.

6.25 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність громадянам для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

6.26 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва індивідуальних гаражів.

6.27 Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою продажу.

6.28 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність громадянам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

6.29 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам для ведення особистого селянського господарства в межах населених пунктів.

6.30 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення особистого селянського господарства.               

 6.31 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.

6.32 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

6.33  Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо поділу та об?єднання земельних ділянок комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

6.34 Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  для ведення особистого селянського господарства, що розташовані за межами населених пунктів Великогорбашівського старостинського округу.

6.35 Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  для ведення особистого селянського господарства, що розташовані за межами населених пунктів Селецького старостинського округу.

6.36 Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  для ведення особистого селянського господарства, що  розташовані  за межами населених пунктів Черняхівської територіальної громади.

6.37 Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок загального користування, відведені для цілей поводження з відходами на території Черняхівської селищної ради.

6.38 Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  для ведення особистого селянського господарства в межах населених пунктів. 

6.39 Про надання   дозволу   на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  з метою зміни цільового призначення  «для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на цільове призначення «для ведення особистого селянського господарства».

6.40 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

6.41 Про надання   дозволу на  розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею в оренду.

6.42 Про проведення інвентаризації земель лісового фонду.

 

Різне :                                                   

7.1 Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році.

7.2 Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо недопущення підвищення тарифів   та цін на енергоносії і  забезпечення їх обґрунтованого рівня.

7.3 Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України з приводу належного фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я.

 

З результатами голосувань з усіх питань порядку денного 14 сесії селищної ради VIII скликання ви можете ознайомитись на сайті селищної ради за посиланням: https://chernyahivska-gromada.gov.ua/2021-rik-18-05-28-08-03-2021/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь