Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулися проводи призовників осіннього призову 2021 року

Дата: 04.10.2021 10:00
Кількість переглядів: 522

Фото без описуСлужба в армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

Сьогодні, 4 жовтня, відбулися проводи призовників осіннього призову 2021 року з Черняхівської громади на строкову службу до лав Збройних Сил України.

У заході взяла участь Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук, яка побажала юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконувати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому. А для того, щоб призовники мали змогу регулярно телефонувати рідним, Наталія Миколаївна подарувала їм поповнення мобільного на кілька місяців.

Військовий комісар Черняхівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Віктор Іваницький висловив вдячність батькам за те, що виростили справжніх патріотів і вірних захисників України, а новобранцям побажав нести військову службу з користю для себе і України.

Цього дня, щоб провести хлопців, які через кілька днів виконуватимуть почесний обов’язок перед державою і поповнять ряди захисників нашої Вітчизни, зібралися батьки, рідні і друзі. З материнськими словами підтримки для синів, які пішли на військову службу, звернулась Тетяна Смолюк із с.Городище.

Благословив майбутніх воїнів молитвою на гідну і легку службу архієпископ Житомирський і Поліський Володимир.

Це завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків – викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

Бажаємо всім наших захисникам повернутись додому живими, здоровими і змужнілими.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь