Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Вітаємо з Днем працівників освіти України!

Дата: 01.10.2021 17:00
Кількість переглядів: 327

Фото без описуДорогі працівники освіти Черняхівської громади!

У переддень професійного свята ми вітаємо вас – людей, які обрали у житті нелегку педагогічну стежину. Саме ви, наші освітяни, ведете дітей до особливої країни – країни Знань. Ви радієте разом зі своїми вихованцями спільним перемогам, розділяєте невдачі, вмієте підбадьорити і надихнути.

Сьогодні ви вже почули багато теплих слів вдячності. Це вкотре доводить, що ви важливі і дуже потрібні для кожного у житті. Адже всі ми родом із дитинства. А для нас дитинство і юність – це, перш за все, шкільні роки.

Ви навчили своїх учнів не тільки читати і писати, а значно більше –  цінувати дружбу, поважати традиції свого краю, які передають пам'ять поколінь. Ви дали перші уроки добра.

Життя доводить, що  вчитель – професія  для обраних. А чудовий вчитель – це дійсно скарб, в якому поєднались добре серце і світлий розум, мудрі вчинки і неймовірне терпіння, прагнення нового і повага до традицій, а найголовніше – любов до своєї справи. Бути вчителем, вихователем, наставником – це наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, духовними цінностями.

Багато освітян нашої громади, які все своє життя присвятили роботі в школі, вже вийшли на заслужений відпочинок. Дякуємо вам, дорогі ветерани освітянської ниви, за вашу мудрість і знання, які ви бережно передали молодому поколінню. Бажаємо ще довгих активних років у здоров’ї та силі, родинної злагоди вам.

Вітаємо з професійним святом і молодих освітян Черняхівщини. Бажаємо вам безмежного терпіння, успіхів і натхнення на обраному шляху. Розвивайте вчительський фах, крокуйте ногу з часом. Несіть гордо почесне звання ВЧИТЕЛЬ.

Усім вам бажаємо відчути всю повноту і неповторність життя, міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення і щастя. Щиро вдячні вам за творчу, самовіддану працю, за те, що удосконалюєте навчальний і виховний процес, за відповідальне ставлення до свого покликання і педагогічну майстерність. Ви розвиваєте дитячі таланти і разом зі своїми вихованцями прославляєте нашу громаду далеко за її межами.

Прийміть щирі вітання зі святом від виконавчого комітету та депутатського корпусу Черняхівської селищної ради і від мене особисто. Хай ваше життя стелиться барвистим рушником з добра і любові. Хай щедрою буде до вас доля, а вaшi серця зiгрiває повага від усіх нас. Здоров’я вам, миру і добробуту вашим родинам.

З повагою

Черняхівський селищний голова Наталія РЕВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь