Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Хай музика звучить!..День вчителя у музичній школі

Дата: 30.09.2021 08:00
Кількість переглядів: 976

Фото без описуЩорічно 1 жовтня людство святкує Міжнародний день музики – однієї з прекрасних естетичних цінностей людства. А в першу неділю жовтня в Україні відзначають своє професійне свято працівники освіти.

Учні Черняхівської музичної школи дуже творчо та оригінально привітали своїх вчителів з цими святами. Вони підготували особливо цінний для наставників подарунок – концерт «Серця віддаємо вчителю». Кожен номер присвячувався улюбленому викладачеві. Подякували за багаторічну працю, тепло сердець й ветеранам вчительської справи.

У цей святковий день творчий колектив комунального закладу «Черняхівська музична школа» за багаторічну сумлінну працю і виховання молодого покоління отримав грамоти, подяки та квіти, які вручили секретар селищної ради Тетяна Тарнавська, керуючий справами Василь Чечко і начальник відділу культури і туризму Павло Гринь.

Музика сердець – це музика любові. І звучить вона завжди гармонійно, зігріваючи душу, якщо стосунки між вчителем, учнями та батьками побудовані на взаємній довірі та повазі. Тож після концерту представники батьківського колективу теж привітали вчителів, дякуючи за відкриті дитячі таланти і те, що учні йдуть до музичної школи із задоволенням.

Ще раз вітаємо з професійним святом педагогічний колектив школи, зичимо подальших творчих злетів, довголіття і здійснення всіх задумів. Нехай людська шана буде подякою вам за плідну працю. Хай на мистецькому небосхилі спалахують нові юні зірки!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь