Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Депутат селищної ради Віктор Ревчук за власний кошт провів благоустрій сміттєзвалища в смт Головине

Дата: 13.09.2021 12:00
Кількість переглядів: 532

Фото без описуСтихійне сміттєзвалище біля смт Головине утворилось більше 10 років тому. За цей час ніхто особливо не переймався питанням благоустрою цієї території. З року в рік площа під сміттєзвалищем ставала все більшою: люди викидали тверді побутові відходи просто на полях, часто недовізши їх до місця призначення 50, а то і 100 метрів. Недобросовісні керівники каменеобробних підприємств вивозили сюди відходи зі своїх виробництв. Вітер розносить поліетиленові пакети далі. Колись родючі землі господарі перестають обробляти, орендарі теж відмовляються від таких проблемних паїв.

Місцеві жителі скаржаться на екологічно небезпечну ситуацію, при тому продовжуючи викидати своє сміття абиде. Замкнене коло.

Щоб упорядкувати це сміттєзвалище, депутат селищної ради від політичної партії «Європейська Солідарність» і приватний підприємець Віктор Ревчук за власний кошт найняв техніку і робітників, які працювали тут щоденно протягом двох тижнів. Результати вражають: обсяги забруднених площ зменшились вдвічі, територію навколо прибрали від поліетилену, землю переорють. В планах – встановити стовпи з сіткою, яка б затримувала легке сміття, що може розноситись вітром.

Тепер заїзди до сміттєзвалища зручні і безпечні. Сподіваємось, місцеві мешканці підтримуватимуть порядок на цій території і надалі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь