Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Черняхівська громада яскраво відсвяткувала День Незалежності України. ФОТО

Дата: 25.08.2021 15:00
Кількість переглядів: 740

Фото без опису24 серпня Черняхівська громада разом з усією Україною відзначала головне свято нашої держави – День Незалежності.

Для нас цей день розпочався дуже активно: фітнес-зарядка, велопробіг і спортивні змагання.

"Спортивна нація – це здорова і сильна країна. Маємо рухатись, розвиватись, йти вперед!" – з такими словами звернулась до громади Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук, вітаючи присутніх з Днем Незалежності на стадіоні "Колос".

Заряд позитивних емоцій і енергії отримали всі, хто робив вправи разом з тренеркою або крутив педалі у спільній колоні, що проїхала вуличками Черняхова, вітаючи жителів містечка зі святом! На фініші учасникам велопробігу вручили сертифікати від Vodafone, який став спонсором свята.

Далі на черняхівців та гостей містечка чекали виставка робіт майстрів народної творчості Черняхівщини, локації з майстер-класами з ткацтва, виготовлення патріотичних браслетів і квітів-символів незалежності, виїзна торгівля зі смачними стравами. У підготовлених фотозонах відвідувачі зробили сотні незабутніх світлин на згадку.

Майстри сцени Будинку культури і творчі колективи художньої самодіяльності зі старостинських округів громади дарували присутнім святковий настрій. Запалювали публіку ведучий Дмитро Мельник та запрошені артисти – гурт «А-LO», фіналістка «Голосу країни-7» Христина Дутчак, переможець «Караоке на майдані», «Шанс» Wenglowskiy.

Урочисто нагородили переможців онлайн-конкурсу на краще відеопривітання "Україна - це ...", яким визнано колектив Черняхівського ліцею номер 2, і всіх учасників творчого конкурсу  "Квітка Незалежності. Черняхівська громада" в номінаціях "Малюнок" та "Об`ємний виріб", за яких голосували онлайн-вподобайками у соцмережі.

Хвилюючою для всіх стала лотерея. Тут вже кожен охочий зміг перевірити свою удачу. Запис прямого ефіру можна переглянути на сторінці Черняхівської селищної ради у мережі «Фейсбук». Окрема подяка підприємцям, які стали спонсорами цього розіграшу.

Запам’ятається всім і яскраве вогняне шоу від артистів «Дому Сонця» та святковий салют, які викликали овації глядачів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь