Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Комісія ТЕБ та НС вивчала причини пожежі на Черняхівському сміттєзвалищі

Дата: 04.08.2021 16:43
Кількість переглядів: 1145

Фото без опису04.08.2021 року відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Черняхівській селищній раді з участю керівництва селищної ради,  23 ДПРЧ  1 ДПРЗ, керівників відповідальних структур, що входять до складу комісії.

Основним питанням порядку денного було заслуховування інформації начальника 23 ДПРЧ 1ДПРЗ Головного Управління ДСНС України в Житомирській області Святослава Грищука та директора КП “Черняхів-Добробут” Іллі Філіманкова про пожежу, яка виникла 03.08.2021 року на Черняхівському сміттєзвалищі та її наслідки.

За інформацією Святослава Грищука контроль за ситуацією на сміттєзвалищі та недопущення поширенню вогню на суміжні території забезпечував особовий склад 23 ДПРЧ 1ДПРЗ, також  підрозділи ДСНС з м.Житомира та смт Пулини, в кількості 25 чол. Площа, яка перебувала під пожежою становила 3 га. Станом на 21 год.25 хв. 03.08.2021 року пожежу було локалізовано на площі 2, 5 га.

Окремі точки тління сьогодні 04.08.2021 року перебувають під контролем ДСНС, та буде забезпечене патрулювання у найближчі дні.

Також до гасіння пожежі залучалися працівники та техніка КП Черняхів-Добробут. Надавали технічну допомогу ПП “Жерм”, ПП“ Черняхівська аграрна група”.

Завдяки спільним та злагодженим діям селищної ради, керівників вищезазначених структур, вдалося вчасно локалізувати  пожежу та не допустити її поширенню.

Причина пожежі встановлюється.

За результатами засідання комісії прийнято відповідні рішення та рекомендації.

Причин для хвилювання серед мешканців територіальної громади нема, ситуація стабілізувалася та перебуває під контролем. Дякуємо усім небайдужим громадянам за підтримку, співпереживання та висвітлення даної події на сторінках в мережі інтернету.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь