Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Х Міжнародний форум «Ягоди 2021 UA» - Технології, інвестиції, маркетинг

Дата: 27.07.2021 16:50
Кількість переглядів: 500

Фото без описуЗа ініціативи Громадської спілки "Асоціація "Українська ягода", ТОВ "Брусвяна" та за підтримки Торгово-Промислової Палати України  29 липня 2021 року у Києві в приміщенні ТПП України (Україна, Київ, вул. Велика Житомирська, 33) буде проведено Х Міжнародний форум «Ягоди 2021 UA» - Технології, інвестиції, маркетинг

Цього року Форум включає чотири дискусійні панелі:

Панель I: Ягідний бізнес 2020-2022. Сприяння державних інституцій розвитку ягідної галузі: здобутки та дорожня карта. 

Панель II: Дипломатична панель Перспективи формування позитивного іміджу та попиту на українську ягоду та продукти переробки в світі.

Панель III: Банківська панель Джерела фінансування та фінансові інструменти розвитку ягідної галузі. Представники банків. Представники небанківських фінансових установ. Гранти від міжнародних організацій.

Панель IV: Дискусійна панель. Хто встановлює ціну на ягоду. Співпраця українських виробників ягід з підприємствами переробки, HoReCa, Retail.

В обговоренні тем Форуму передбачається участь провідних українських та міжнародних експертів, представників центральних органів державної влади (Мінекономіки, Мінагрополітики, Міністерство закордонних справ, Геокадастру), представників іноземних дипломатичних установ як в Україні, так і за кордоном, представників провідних банків України, представників ягідного бізнесу. 

Передбачається понад 300 учасників Форуму. 

В рамках форуму пройде дегустація лохини від найкращих виробників України, під час якої буде голосування за звання «Краща лохина України 2021» ( «The best blueberry of Ukraine 2021» ) з врученням відзнаки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь