Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулося навчання старост старостинських округів і представників центру комплектування та соціальної підтримки з питань ведення військового обліку

Дата: 20.07.2021 15:00
Кількість переглядів: 554

Фото без опису20 липня 2021 року в адміністративному приміщенні Черняхівської селищної ради відбулося навчання старост старостинських округів і представників центру комплектування та соціальної підтримки з питань ведення військового обліку.

Начальник 9 відділу Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Віктор Іваницький ознайомив присутніх з реформуванням та змінами, що проходять з питань військового обліку області, зокрема, зі змінами у назві установи (колишнього військкомату). Так, з 14.07.2021 року офіційна назва установи – 9 відділ Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Житомирської області, а посаду військового комісара нині треба трактувати як начальника 9 відділу.

Фото без описуПрисутніх старост старостинських округів у ході навчання було ознайомлено з умовами та проведенням зборів підрозділів територіальної оборони, які заплановані на вересень 2021 року. Надано роз’яснення щодо процедури оповіщення військовозобов’язаних та інформування населення про контрактну службу.

Начальник відділення призову та комплектування капітан Богдан Чайківський зосередив увагу присутніх на питаннях заповнення та вручення повісток та співпраці старост із майбутніми призовниками у проведенні  просвітницької роботи з військового обліку у себе на місцях.

Учасники зібрання отримали вичерпні відповіді на поставлені питання, які будуть враховані під час ведення військового обліку у старостинських округах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь