Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Ремонт доріг у громаді – один з пріоритетних напрямів роботи селищної ради

Дата: 16.07.2021 15:00
Кількість переглядів: 532

Фото без описуСтан доріг – це завжди актуальна тема для обговорення. І це зрозуміло, адже від дороги залежить не лише комфорт водіїв і пішоходів, а й значною мірою їхня безпека.

Благоустрій територій та ремонт доріг у громаді – один з пріоритетних напрямів роботи Черняхівської селищної ради.

Періодично ми висвітлюємо інформацію про виконувану роботу на сайті селищної ради чи сторінці у Фейсбук. І щоразу отримуємо від вас, шановні жителі громади, різну реакцію: і подяки, і критика, і пропозиції. Ми щиро вдячні за зворотній зв'язок, адже це допомагає вдосконалюватись.  

Тож знову про дороги.

Територією Черняхівської громади прокладено 258 км доріг державного значення.

На балансі новоствореної Черняхівської громади знаходиться 207 кілометрів комунальних доріг, з них по Черняхову 58 км, по старостинських округах – 149 км; асфальтове покриття мають 50 км доріг, решта – щебеневе, ґрунтове або бруківка. На превеликий жаль, стан більшості доріг бажає бути кращим. І ми над цим працюємо.

Відповідно до Закону України «Про автомобільні дороги», джерело фінансування доріг залежить від того, в чиєму управлінні знаходиться така дорога: або у віданні органу державного управління автомобільними дорогами загального користування державного значення або у комунальній власності.

За період з 29 червня до 15 липня 2021 року щебенево-гравійною сумішшю провели підсипку найбільш проблемних ділянок доріг комунальної власності: вул. Володимирська, Зарічна, Східна, Дашкевича, Гречка, Театральна в смт Черняхів; вул. Миру і Зарічна в с.Клітище, вул. Чеська, Євпака, 1-й, 2-й, 3-й провулок Житомирський у с.Велика Горбаша, вул. Гагаріна і Шевченка в с.Мала Горбаша.

Найближчим часом такі роботи будуть проведені в с.Дівочки по вул. Молодіжна, Садова та провулку Шкільному. І надалі, за сприятливих погодних умов та фінансових можливостей бюджету селищної ради, благоустрій доріг триватиме.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь