Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Оголошено щорічний конкурс «Молодий вчений року»

Дата: 08.07.2021 12:20
Кількість переглядів: 435

 

Фото без описуРадою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України  оголошується проведення щорічного конкурсу «Молодий вчений року».

Захід проводиться з метою визнання визначних досягнень молодих  вчених України у різних галузях знань. Конкурс налічує 4 тематичні блоки, в які  входять 100 різних номінацій. У кожну номінацію мають право подаватися як  молоді вчені, так і колективи молодих вчених. Кількість номінацій на які подається номінант – необмежена. 

З Положенням Конкурсу, переліком номінацій та критеріями їх  оцінювання детально можна ознайомитись на сайті: http://leader scientist.com.ua/page17977637.html .

 

Передбачено подання заявки шляхом самовисування та висування іншою  особою. Коригування поданих даних не допускається. Номінанти несуть  особисту відповідальність за достовірність наданої інформації. Для участі у  конкурсі необхідно до 01 вересня 2021 року подати заявку в електронній формі  за посиланням: http://leader-scientist.com.ua/page17973207.html .

 

Наукові досягнення номінанта подаються за звітний рік (за підсумками  2020 року). 

Підставою для відхилення заявки є недостовірність поданої інформації  або/чи невідповідність віковим обмеженням молодого вченого, визначених  чинним законодавством та Положенням Конкурсу.

 

За результатами Конкурсу в кожній номінації буде визначений 1 (один)  переможець (лауреат), загалом – 100 переможців (лауреатів).  Результати конкурсу будуть оголошені 29.09.2021 року під час проведення  Другого форуму Рад молодих вчених та на офіційному сайті Ради молодих  вчених при Міністерстві освіти і науки України, а також на інших інформаційних  ресурсах. За виникнення додаткових питань просимо звертатися до  координатора конкурсу (Дарина Кушерець +380685059898) .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь