Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Тематична година «Конституція – правова основа України»

Дата: 25.06.2021 17:00
Кількість переглядів: 472

Фото без описуДень Конституції України – свято волі, цивільного миру, доброї згоди всіх людей на основі закону і справедливості.

25 червня у великій залі Черняхівської селищної ради відбулась тематична година «Конституція – правова основа України», присвячена 25-річчю Основного закону.

З вітальним словом до присутніх звернулась селищний голова Наталія Ревчук, яка сказала, що разом нам під силу збудувати таку громаду, в якій пануватимуть гуманізм, демократія, закон і справедливість. Конституція вказує шлях, яким варто йти, вона формує свідому націю. І успіх у всіх наших справах прийде тоді, коли кожен громадянин України не тільки користуватиметься правами і свободами, а належним чином виконуватиме свої обов’язки.

Фото без описуНаталія Миколаївна побажала, щоб демократичні засади, які закріплені в Конституції, були реаліями нашого сьогодення.

У суспільстві велике значення має правове виховання і освіта – це основа розвитку держави. Про багату історію України, пов’язану із створенням та прийняттям Основного закону, присутнім розповіла директор КЗ «ЦПРПП» Лариса Мазур.

Головний спеціаліст Черняхівського бюро правової допомоги пояснила тонкощі окремих статей Конституції, які гарантують громадянам безоплатну правову допомогу.

Фото без описуСвятковий настрій глядачам подарували ведучий заходу Руслан Кулеша, а також пісня у виконанні Костянтина Гільченка.

Працівники селищної ради поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку та пам’ятного знаку загиблих воїнів АТО/ООС – тих, хто боровся за свободу та незалежність України.

Усі присутні мали змогу оглянути тематичну книжкову інсталяцію "Конституція України: від гетьмана до президента".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь