Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Вітаємо з 25-річчям Конституції України!

Дата: 28.06.2021 08:00
Кількість переглядів: 441

Фото без описуШановні жителі Черняхівської громади!

Цього року Україна святкує 25-річчя Основного закону – Конституції.  Цей Закон, прийнятий 28 червня 1996 року, визнав найвищою цінністю людину, її права і свободи, встановив основи організації державної влади, став фундаментом правової системи. Так Україна підтвердила своє прагнення розбудовувати незалежну, демократичну державу.

Конституція України дала поштовх для продуктивного розвитку усіх галузей національного законодавства та сфер суспільного життя.

Для кожного з нас Основний закон має бути не лише правовою декларацією, а нормою повсякденного життя. Разом нам під силу збудувати таку громаду, в якій пануватимуть гуманізм, демократія, закон і справедливість. Конституція вказує нам шлях, яким варто йти, вона формує свідому націю. І успіх у всіх наших справах прийде тоді, коли кожен громадянин України не тільки користуватиметься правами і свободами, а належним чином виконуватиме свої обов’язки. Адже виконання цього Закону – це запорука розбудови України, гідного життя її громадян.

Разом ми обрали правильний напрям – працюємо для розвитку новоствореної Черняхівської громади, в якій громадяни поважають, цінують та відстоюють закони.

Бажаю, щоб демократичні засади, які закріплені в Конституції, були реаліями нашого сьогодення. Мир і злагода сприяли подальшій розбудові правової держави. Нехай відкриваються нові горизонти для розвитку та самовдосконалення! Хай у кожному серці буде гордість за нашу країну!

З повагою

селищний голова Наталія РЕВЧУК

та депутатський корпус Черняхівської селищної ради


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь