Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Черняхівської селищної ради

Дата: 24.06.2021 13:00
Кількість переглядів: 600

Фото без опису24 червня 2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Черняхівської селищної ради під керівництвом селищного голови Наталії Ревчук. 

У засіданні взяли участь 17 із 21 членів виконавчого комітету, начальники відділів селищної ради та представники депутатського корпусу. До порядку денного було включено 14 питань.

Начальник служби у справах дітей Руслана Іщенко поінформувала з питання участі батька у вихованні та спілкуванні з сином.

Начальник відділу містобудування та архітектури Світлана Купчук ознайомила присутніх з такими питаннями: про погодження переліку дитячих ігрових та спортивних майданчиків на території Черняхівської селищної територіальної громади; про впорядкування та присвоєння адрес об'єктам нерухомого майна.

Завідувач сектору комунальної власності Людмила Іваницька поінформувала про виявлення безхазяйного майна та затвердження Акту обстеження об’єкту нерухомого майна; про надання погодження відділу культури та туризму Черняхівської селищної ради на звільнення від сплати частини орендної плати ФОП Поліщука М.В.

Начальник відділу культури та туризму Павло Гринь повідомив про охорону культурної спадщини.

Головний спеціаліст селищної ради Сергій Герасимчук прозвітував про виконання заходів по проведенню технічної інвентаризації та функціонуванню захисних споруд на території Черняхівської селищної ради.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури та благоустрою Олександр Смоленський поінформував про надання дозволу на розміщення цирку-шапіто та атракціонів; про надання дозволу на зрізання дерев.

Начальник загального відділу Андрій Шлапак інформував з таких питань: про реєстрацію пасіки; про взяття на квартирний облік; про надання дозволу на вчинення правочину; про план роботи виконавчого комітету селищної ради на ІІІ квартал 2021 року; про надання нецільової благодійної допомоги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь