Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Висловлюємо глибокі співчуття!

Дата: 23.06.2021 08:00
Кількість переглядів: 1125

р22 червня 2021 року відійшов у Засвіти Василь Анатолійович Нагурний -  заслужений лікар України, академік Української технологічної академії, кандидат медичних наук, директор комунального підприємства «Стоматологічний центр», депутат багатьох скликань Житомирської обласної та Черняхівської районної рад, громадський і політичний діяч.

Василь Анатолійович Нагурний народився 1954 року в селі Тростянець Миколаївського району Львівської області. Закінчив стоматологічний факультет Київського медичного інституту імені Олександра Богомольця. Видав 6 монографій, десятки наукових статей, створив 230 раціоналізаторських пропозицій та 5 винаходів. Він запатентував й апробував передову методику лікування пародонтозу, а також впровадив у практику технології тонкостінного литва при виготовленні зубних протезів із біологічно нейтральних термопластів. Завдяки цьому КП «Стоматологічний центр» та наше містечко стало відомим у багатьох країнах світу.

Василь Анатолійович Нагурний був прекрасним батьком великої родини, виховав двох синів і доньку, був гарним прикладом для онуків.

Колектив та депутатський корпус Черняхівської селищної висловлюють співчуття рідним і близьким з приводу важкої втрати. У цей скорботний час ми всією душею разом з усіма, хто знав, поважав, любив та буде берегти кращі спогади і світлу пам'ять про Василя Анатолійовича Нагурного. 


 Вічна пам’ять та Царство Небесне!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь